Shining World

Jivan Rethmeier
Coaching & Training

Aanbevolen Websites

James Swartz www.shiningworld.com James Swartz, Advaita Vedanta leraar, vertaalde veel Vedische geschriften. Op zijn website vind je een schat aan informatie die “gereedschap” geeft om helder te krijgen hoe jij (het geheel van lichaam/denken/voelen/doen/conditioneringen) je verhoudt tot het Zelf, puur bewustzijn, de essentie van alle leven.


Byron Katiewww.thework.com Byron Katie stelt je 4 simpele vragen waarmee je kunt ontdekken welke diepe overtuigingen/conditioneringen ten grondslag liggen aan al je stressvolle en beperkende gedachten en hoe je jezelf ervan kunt bevrijden. Op de website vind je alle hulpmiddelen voor je zelf-onderzoek, waarvan een groot deel gratis gedownload kan worden.


Yashowww.aum-padma.nl De website van Yashodhara (Yasho), partner van Jivan. Met veel informatie over Chakra’s/Chakrahealing en alles dat met sterven/stervensbegeleiding te maken heeft. Haar website is een avontuur om te bezoeken... Een ontmoeting “live” met haar laat weinig harten onberoerd.


Osho Shree Rajneeshwww.osho.nl Een webshop met alle Osho boeken – een neerslag van zijn gesproken woord- en de CD’s en DVD’s met meditatieve muziek en de muziekbegeleide actieve meditaties. Osho, de rebelse Indiase mysticus schuwde geen middel om de mensheid uit te dagen tot zelf-reflectie en ontmaskering van normen en waarden die haar verhinderen om groots haar licht te laten schijnen.


OWC Antwerpenwww.owc.be De website van het Oost West Centrum Antwerpen, waar alle trainingen van Jivan in België plaatsvinden. Met een uitgebreid aanbod cursussen en andere activiteiten rond gezond, natuurlijk en geïnspireerd leven. Een aanbod gericht op het samen brengen van de energetische visie uit het oosten en de eco-logische kijk uit het westen.


OWC Orvalwww.boislecomte.be La Ferme du Bois-le-Comte is de plek in de zuidelijke Belgische Ardennen (de Gaume) waar de meerdaagse residentiële trainingen plaatsvinden. Je kunt op deze site proeven van de schoonheid van de oude Ferme, de krachtige ongerepte natuur waarin zij ligt en de verschillende mogelijkheden om er een periode door te brengen.

 

Rawfamilywww.rawfamily.com   De site van Victoria Boutenko, toonaangevend voedingsexpert op rawfoodgebied in USA. Een warm pleidooi om meer “levende voeding” (plantaardig) tot je te nemen. Met veel inspirerende recepten voor smoothies, green smoothies en volledige maaltijden. Films en boeken met uitleg over de werking van rawfood en resultaten van wetenschappelijk onderzoek. 
Klik hier als je wilt zien hoe je een zoete of een hartige groene smoothie maakt.