Shining World

Jivan Rethmeier
Coaching & Training

Ekindo  Empowerment Training

Ekindo Empowerment Jaartraining

2019/2020: 12 zaterdagen; 21/9 - 12/10 - 9/11 - 30/11 - 21/12 - 18/1 - 8/2 - 29/2 - 21/3 - 25/4 - 16/5 - 13/6
Tijden: 10:00 – 16:00 uur (pauze 13:00 - 14:00 uur)
Prijs: € 680 of € 612 bij betaling tot 2 maanden voor aanvang
Bij combinatie met The Work Jaartraining 10% korting op de prijs van deze laatste jaartraining.
Adres: Van Schoonbekestraat 148, 2018 Antwerpen (OWC)
Aanmelden: klik hier
  • Hoofdthema’s: Qigong Grounding – Pranayama (ademtraining) – Actieve Meditaties
  • Maak eerst een losse workshop mee ter kennismaking.


Deze jaartraining is vooral een ervaringsweg, om meer en meer te aarden, om op te laden en diepe rust te ervaren, eigen energie te leren versterken/beheren.

Kracht van de jaartraining is de regelmaat van trainen in een vaste groep deelnemers en de oefeningen die je mee krijgt om thuis te doen. Hierdoor zul je al snel lol krijgen in het beheren van, en spelen met je eigen energie, waardoor situaties die je vroeger als problematisch zou bestempelen nu eerder "speelterrein" worden. Om sterker èn meer open te worden, om hoofd en hart meer te verbinden en beter balans te kunnen houden tussen actie en rust.

Vaste trainingsonderdelen: haratraining (lichaamscentrum versterken), rug- en houdingcorrectie/-versterking, conditie-versterking, buik/bekkenbodemtraining, Do-In zelfmassage, shiatsu healing, actieve en stille meditatie technieken, energiebeheer.

Langzaam opent zich
en ontspant in diepste kern
mijn hele wezen
Haiku J.Ekin(Haiku J.Ekin)

 

Qi Gong Grounding in de Ekindo Jaartraining

Series eenvoudige, langzame bewegingen, gericht op het bewust worden van je lichaams-energiestromen, het versterken en openen van het lichaam ter bevordering van de Qi-circulatie en het trainen van mentale concentratie om de Qi te stimuleren en beheren.

Doel: Aarding, ontwikkeling natuurlijke houding/ademhaling, coördinatie beweging/ademhaling, stimulering vrije Qi-circulatie, versterken natuurlijke veerkracht, bewustwording wisselwerking yin/yang, leren uitreiken èn in je centrum blijven.

 
Jivan RethmeierPranayama/ademtraining in de Ekindo Jaartraining

De Pranayama oefeningen in deze jaartraining zijn gericht op het leren optimaliseren van het gebruik van je ademhaling. Ze geven inzicht in de relatie tussen adem, lichaam en geest en hebben een zuiverende, energievrijmakende en ruimtegevende werking, met als effect een grotere rust, stabiliteit en vitaliteit.

Doel: Verbetering van grondpatroon van ademen, toename van vitaliteit, een groeiend adembewustzijn en het daardoor vanzelf ontstaan van gezondere leefgewoonten en een gezondere energetische leefsituatie.